Како што стареете, можеби  мислите дека е предоцна да се обидете да изгубите тежина. И, точно е дека, со возраста, метаболизмот може да стане побавен, а промената на хормоните може да направи да се здебелите побрзо.

Сепак, ова не треба да ве спречи да се обидете да станете поздрави, без разлика колку години имате. Бидејќи тоа дефинитивно не ги спречи овие 15 луѓе, кои со нивните успешни трансформации може да ви бидат моќна инспирација!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

.