Луѓето со пеги се доста шармантни, поради тоа сѐ повеќе жени си тетовираат пеги на лицето.

Козметичките пеги, наречени freckling, се привремени – се прават со природно мастило што постепено исчезнува за неколку месеци.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/pegi-3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/pegi-3-400x214.jpgDijana IlievaМодаЛуѓето со пеги се доста шармантни, поради тоа сѐ повеќе жени си тетовираат пеги на лицето. Козметичките пеги, наречени freckling, се привремени – се прават со природно мастило што постепено исчезнува за неколку месеци.Секој ден нешто свежо