Секогаш имајте при рака обични ластичиња и кога ќе ви притребаат, едноставно ставете околу палецот и по 10 минути ќе почувствувате разликата.

Станува збор за еден фантастичен трик кој помага при несоница. Намотајте ластичиња околу палецот и по десетина минути ќе почувствувате релаксација.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/las.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/las-400x214.jpgDijana IlievaОпшто здравјеНервен системЗдравјеСекогаш имајте при рака обични ластичиња и кога ќе ви притребаат, едноставно ставете околу палецот и по 10 минути ќе почувствувате разликата. Станува збор за еден фантастичен трик кој помага при несоница. Намотајте ластичиња околу палецот и по десетина минути ќе почувствувате релаксација. https://www.youtube.com/watch?v=ldPxVm71gioСекој ден нешто свежо