Дали сакате да внесете малку боја во сивото секојдневие? Овој нов магичен тренд во шминкањето е совршено решение за Вас. Фасцинантен изглед се постигнува преку шминка како мачји очи, чиј завршеток наликува на рог од еднорог, придружен, се разбира, од низа пастелни и неонски бои.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/BVzxaC-gBGd-png__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/BVzxaC-gBGd-png__700-400x214.jpgDijana IlievaМодаДали сакате да внесете малку боја во сивото секојдневие? Овој нов магичен тренд во шминкањето е совршено решение за Вас. Фасцинантен изглед се постигнува преку шминка како мачји очи, чиј завршеток наликува на рог од еднорог, придружен, се разбира, од низа пастелни и неонски бои.Секој ден нешто свежо