Има ли нешто поубаво од тоа да се нурне во чистите води на базенот, за време на одморот? Само земете го коктелот во рака и ќе бидете подготвени за долга опуштена релаксација. Не можеме да објасниме зошто, но начинот на кој сината вода се спојува со бесконечноста … е неверојатно!

Базен “Marina Bay Sands SkyPark” Сингапур, Југоисточна Азија

Базен “Anantara Dhigu” Малдивите, Индискиот Океан

Базен “Munduk Moding” Бали, Индонезија

Базен “Four Seasons” Мауи, Хаваи

Базен “Grand Oasis Tulum” Мексико

Базен “Villa del Palmar” Канкун, Мекско

Базен “Hanimaadhoo” Малдивите, Индискиот Океан

Базен “Phuket” Тајланд, Азија

Базен “One & Only Reethi Rah” Малдивите, Индискиот Океан

Базен “Katikies” Санторини, Грција

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Hanimaadhoo-Island-Maldives-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Hanimaadhoo-Island-Maldives-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваИма ли нешто поубаво од тоа да се нурне во чистите води на базенот, за време на одморот? Само земете го коктелот во рака и ќе бидете подготвени за долга опуштена релаксација. Не можеме да објасниме зошто, но начинот на кој сината вода се спојува со бесконечноста ... е...Секој ден нешто свежо