Социјалните мрежи постојано нè хипнотизираат со совршени фотографии, а во продолжение следуваат 20 ремек-дела на мексиканскиот фотограф Омах, кој ја открива тајна за нивното совршенството.

Изгледа дека сепак професионалниот фотограф, апарат и цел тим на шминкери, понекогаш сè само дел од приказната.