Со доаѓањето на летото, време е за шарени и свежи бои за маникир. Еве неколку идеи за Вашите нокти да бидат свежи и шарени за време на летото.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/fa6ab719b471ab70a00ce71ebf9039c5.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/fa6ab719b471ab70a00ce71ebf9039c5-400x214.jpgDijana IlievaМодаСо доаѓањето на летото, време е за шарени и свежи бои за маникир. Еве неколку идеи за Вашите нокти да бидат свежи и шарени за време на летото.Секој ден нешто свежо