Иако овие влошки изгледаат необично, тие всушност имаат збир на многу корисни функции за да им помогне на Вашите нозе да се релаксираат на одмор. Создадени од страна на италијанската компанија, NakeFit влошките се дизајнирани да издржат груб терен и услови, притоа овозможувајќи да одите боси. Тие се водоотпорни, отпорни на топлина, и не се лизгаат.

Ако сакате да се чувствувате удобно за време на одморот, тогаш овие влошки се совршено решение да ги заштитите Вашите нозе.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/stick-on-soles-barefoot-nakefit-4.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/stick-on-soles-barefoot-nakefit-4-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваИако овие влошки изгледаат необично, тие всушност имаат збир на многу корисни функции за да им помогне на Вашите нозе да се релаксираат на одмор. Создадени од страна на италијанската компанија, NakeFit влошките се дизајнирани да издржат груб терен и услови, притоа овозможувајќи да одите боси. Тие се водоотпорни,...Секој ден нешто свежо