Новиот тренд е апсолутно неверојатен, кажете му здраво на ‘кварцните нокти’.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/BTg2eBsjnYX-png__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/BTg2eBsjnYX-png__700-400x214.jpgDijana IlievaМодаНовиот тренд е апсолутно неверојатен, кажете му здраво на 'кварцните нокти'.Секој ден нешто свежо