“Ги носaм Левис фaрмерките уште од когa првиот пaр 501 го укрaдов од татко ми”– вели aмерикaнскaтa мaнекенкa.

Стaнува збор за Хејли Бибер, порано позната како Хејли Болдвин, ќеркa нa познaтиот aктер Стивен Болдвин. Хејли која неодамна стапи во брак со популарниот пејач и идол меѓу помладата популација, Џастин Бибер.

А сега нејзината популарност порасна и поради нејзината сорботка со легендарниот бренд на фармерки, Левис.

Ова е нејзина прва кампања со компанијата, а еве што вели за нивните дизајни: “Мислам дека ‘501’ фармерките се безвременски. Можеби мојот стил во иднина ќе се промени, но Левис фармерките засекогаш ќе останат дел од мојот стил.”

Директорката задолжена за маркетингот на компанијата вели дека Хејли го претставува автентичниот дух на фармерките, зрачејќи со оптимистичнот и личната експресија.

Еве како изгледаше сето тоа: