Некои луѓе се толку талентирани и ни се чини дека едноставно се родени да претоврат во уметност се што ќе допрат. Следуваат 14 примери кои ја докажуваат човековата генијалност!

1. Кралски трон- полнач за телефон

2. Монети+ 10 шишиња лепило+ епоксидна смола= Неверојатен луксузен под!

3. Посебна соба и за миленикот!

4. Брилијантна и оригинална идеја како да се прикрие “голиот” ѕид!

5. Уметнички проект, воедно и одличен декоративен елемент

6. Бакарна роза

7. Домашен- дизајниран велосипед

8. Бакарни листови како модни додатоци

9. Дрвена маса со геодетски центар направен од епоксидна смола

10. Специјални свадбени отварачи за шишињ со имињата на младенците

11. Си направил сопствени дрвено-алуминиумски клучеви за неговиот автомобил

12. Домашно изработени саксии за цвеќиња

13. “Го испечатил” овој постер од Марс на рѓосан лим

14. “Возете го како да сте го украле!”– Го претворил шрафцигерот во клуч за неговиот автомобил