Ксенија Вороничева е илустратор од Русија, која многу сака да црта луѓе. Својата ќерка, семејството и семејните односи ја инспирираат.

Сака луѓето да ги претвора во ликови од цртан филм, тоа е многу необично.

Погледне некои од нејзините дела

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/11/crt-anim-39-860x645-860x645.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/11/crt-anim-39-860x645-400x214.jpgDijana IlievaХобиКсенија Вороничева е илустратор од Русија, која многу сака да црта луѓе. Својата ќерка, семејството и семејните односи ја инспирираат. Сака луѓето да ги претвора во ликови од цртан филм, тоа е многу необично. Погледне некои од нејзините делаСекој ден нешто свежо