Фармерките никогаш не излегуваат од мода, бидејќи благодарение на нивниот универзален и класичен изглед, тие совршено се вклопуваат во секоја модна комбинација, буквално за било која пригода.

Во продолжение погледнете кои модели на фармерки се најактуелни оваа есен, а во кои ќе изгледате модерно, притоа и отмено и елегантно: