Есента пристигна, а со неа пристигнаа и новите модни тенденции. Тоа значи нов стил, нови уникатни парчиња облека, топли и елегантни тонови, но истовремено и нови трендови за шминкање, како и за фризури.

За денес ви претставуваме кои 18 фризури ќе ве направат вистинска есенска кралица, благодарение на нивниот модерен облик и величествени нијанси: