Розовото е секогаш во предност кога почнуваат топлите, сончеви денови. Со својата деликатност и пријатен изглед, нема да погрешите доколку одберете розова гардероба за вашата дневна прошетка, вечерно излегување или пак деловен состанок.

За да го дополните изгледот со модни додатоци, одберете бои  со метални нијанси, која ќе даде посебно чувство на луксуз.

Одбравме неколку модели, кои топло ви ги препорачуваме за овој период од годината:

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-fustan-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-fustan-160x160.jpgIva SpirovskaМодаРозовото е секогаш во предност кога почнуваат топлите, сончеви денови. Со својата деликатност и пријатен изглед, нема да погрешите доколку одберете розова гардероба за вашата дневна прошетка, вечерно излегување или пак деловен состанок. За да го дополните изгледот со модни додатоци, одберете бои  со метални нијанси, која ќе даде посебно...Секој ден нешто свежо