Тегли со различна големина секогаш можете да купите, но не е лоша идеја да ги рециклирате старите, во кои сте поставувале зимница на пример. Со малку креативност, можете да ги претворите во декоративни елементи, од украсни вазни, свеќници и организатори.

Еве неколку примери како можете да ги искористите старите тегли:

 

 

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-tegli-5.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-tegli-5-400x214.jpgIva SpirovskaДом и градинаТегли со различна големина секогаш можете да купите, но не е лоша идеја да ги рециклирате старите, во кои сте поставувале зимница на пример. Со малку креативност, можете да ги претворите во декоративни елементи, од украсни вазни, свеќници и организатори. Еве неколку примери како можете да ги искористите старите тегли:      Секој ден нешто свежо