Мажите можеби нема да ви кажат, но со сигурност го ценат вашиот природен изглед. Ова се неколку работи кои им се допаѓаат кај вас, иако вам воопшто не ви се пријатни.

Утринско растегнување во кревет

Природна коса

Брчките на лицето

Вашиот заоблен стомак

Вашиот апетит

Природниот изглед

Долги здолништа

 Тенот на вашата кожа

Очила

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_08cf93286d5bd722382eabbd2eaa8a42.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_08cf93286d5bd722382eabbd2eaa8a42-400x214.jpgIva SpirovskaЉубовМажите можеби нема да ви кажат, но со сигурност го ценат вашиот природен изглед. Ова се неколку работи кои им се допаѓаат кај вас, иако вам воопшто не ви се пријатни. Утринско растегнување во кревет Природна коса Брчките на лицето Вашиот заоблен стомак Вашиот апетит Природниот изглед Долги здолништа  Тенот на вашата кожа ОчилаСекој ден нешто свежо