Ви нудиме едноставен пролетен тест кој не само што ќе го зголеми вашето расположение, туку ќе ја открие тајната на вашата женственост.

Едноставно изберете еден цвет, и ние ќе ви кажеме нешто интересно за вашата личност.

Цвет број 1

Немате поим колку сте женствена и секси! Каде и да се појавите, вие секогаш ќе го привлечете машкото внимание. Мажите ви се восхитуваат. Всушност, не ве интересира мислењето на другите луѓе. Имате мал круг на пријатели со кои се чувствувате спокојни. Вреди да се добие вашата доверба!

Цвет број 2

Ѓаволски слатка, романтична и нежна девојка. Вашата искреност и топол шарм ќе им се допадне на сите наоколу. Но, не дозволувате шеги на ваша сметка: Скриен челик прачка има под сè што е меко. Вие секогаш знаете што сакате, и речиси секогаш го добивате она што го сакате. Кога сакате некого да прегрнете само го правите тоа.

Цвет број 3

Имате толку многу добри квалитети, тоа е тешко да се идентификува. Можете да се наречете “Мис Чесност”: Вие уште од детството сте лути на универзалната неправда. Со високо дигната глава ги преминувате сите искушенија на животот и од секоја ситуација го сваќате најважно – да бидете човек. Вие – жена сон: Убава, добро одржувана, прекрасна домаќинка! Но, тука е парадоксот, не можете да го најдете најсоодветниот. Можеби имате прекумерни барања кон другите. Неопходно е да се почека уште малку, сигурно има некој кој ќе ве цени и ќе го цените!

Цвет број 4

Вие сте секогаш позитивни! Вашата насмевка може да го стопи срцето и на очаен циник. Сакате да бидете центар на машкото внимание. Вие имате многу машки пријатели. Но, има еден човек вљубен во вас, на кој не му допуштате ништо повеќе од “пријатели”. Всушност многу малку луѓе знаат што се случува во вашата душа. За вас важи следново “Никој не знае како плаче ноќе, додека минува низ животот смеејќи се”. Сакате да експериментирате со својот изглед. Тоа е животот!

Цвет број 5

Вие многу добро си ја знаете цената. Уште од дете ви велеле дека сте мала принцеза. Но, мајка ви ве научила да не станувате наметлива и да не ги оценувате луѓето по надворешниот изглед, туку по внатрешните квалитети. Многу пријатели доаѓаат кај вас за совет. Мажите едноставно ви се лепат. Имате одличен вкус кон облеката. Знаете како со скромен буџет вашата облека да изгледа скапо.

Цвет број 6

Вие сте олицетворение на женската мистерија. Вие сте жена загатка … Имате спротивни квалитети: оган и мраз. Оној човек, кој ќе успее да ја се открие оваа тајна, тој е вистинскиот за вас и ќе ве направи среќна. Вие сте смирени, но во исто време тлее оган во вас, кога има проблем обично партнерот е виновен! Вие сте привлечни за мажите, но не го сваќате тоа.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-1-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваВи нудиме едноставен пролетен тест кој не само што ќе го зголеми вашето расположение, туку ќе ја открие тајната на вашата женственост. Едноставно изберете еден цвет, и ние ќе ви кажеме нешто интересно за вашата личност. Цвет број 1 Немате поим колку сте женствена и секси! Каде и да се појавите, вие...Секој ден нешто свежо