Дали Ви се случило да влезете во собата и да ја видите Вашата мачка на некое чудно место?

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_0001-59313ba553335__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_0001-59313ba553335__700-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаДали Ви се случило да влезете во собата и да ја видите Вашата мачка на некое чудно место?Секој ден нешто свежо