Јапонскиот уметник Масајоши Мацумото прави неверојатни животни користејќи само балони. Погледнете ги неговите прекрасни дела.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/balloon-art-masayoshi-matsumoto-japan-107-592ea64f7ede6__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/balloon-art-masayoshi-matsumoto-japan-107-592ea64f7ede6__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностЈапонскиот уметник Масајоши Мацумото прави неверојатни животни користејќи само балони. Погледнете ги неговите прекрасни дела.Секој ден нешто свежо