Во сезоната на цвеќињата жално е да не ја искористиме можноста да создадеме убаво место за одмор, без разлика дали е тоа на балконот или во градината на куќата. Најважно е да тоа да биде направено со љубов, да биде сликовито и да носи задоволство.

Еве неколку идеи кои може да Ве инспирираат.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Image_6255984_128_0.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Image_6255984_128_0-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаВо сезоната на цвеќињата жално е да не ја искористиме можноста да создадеме убаво место за одмор, без разлика дали е тоа на балконот или во градината на куќата. Најважно е да тоа да биде направено со љубов, да биде сликовито и да носи задоволство. Еве неколку идеи кои може...Секој ден нешто свежо