Нозе/Раце

Ефективна терапија против калуси

Калусите или како што се познати во народот „курије око” можат да бидат многу болни и за жал се чест проблем кај луѓето. Со помош на оваа терапија, која трае…
Повеќе
Локомоторен систем

Природен чај за отоци во нозете

Посериозни отоци можат да се појават како симптом на некоја сериозна болест и во тој случај треба да посетите лекар. Но често се случува нозете да ни отекуваат од премногу…
Повеќе
Општо здравје

Одвај го движев телото, се додека не направив неколку промени и тоа без диета!

Брзиот начин на живот и секојдневната трка со времето можат да направат драстични промени во организмот и метаболизмот. Ви претставуваме неколку природни начини како да обезбедите побрз метаболизам и да…
Повеќе