Следните извонредни дизајни на плетени блузи се вистински доказ дека дури и на студеното време, дамите може да изгледаат прекрасно и елегантно, истворемено и да бидат соодветно затоплени.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20