Секоја домаќинка мечтае за просторна и совршено осветлена кујна, но што кога овој дел од домот е мал? Се подразбира, идеалното решение е целосно реновирање, но не секое семејство може да си го дозволи тој луксуз.

Во таков случај, врвните дизјнери за ентериер советуваат тоа да го направите на најмудриот начин- со избирање и додавање на неколку креативни елементи и предмети кои совршено ќе се вклопат во вашата кујна и ќе го освежат нејзиниот изглед.

Во продолжение следуваат токму вакви 15 извонредни елементи и предмети кои секоја жена би посакала да ги има во нејзината кујна:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15