19 ситуации во кои работите излегле надвор од контрола без мама

Родителството е тешко. Сепак, 90% од татковците велат дека да се биде родител е нивната најголема радост. Ајде да бидеме искрени, не може да биде поради валкани пелени или недостаток на сон. Сметаме дека причината зошто татковците толку многу го сакаат тоа е затоа што тие се големи деца, па затоа се радуваат кога добиваат нови најдобри пријатели со кои ќе се забавуваат!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *