20 фотографии кои докажуваат дека гените се неверојатни

Кога ќе се роди бебе, родителите, па дури и пријателите и роднините, почнуваат да шпекулираат на кого ќе личи бебето. Не е лесно да се погоди како ќе изгледа кога ќе порасне. Повеќето деца делат 50-50% од нивната ДНК со секој родител. Но, за овие деца со сигурност може да се каже дека се копија на еден од родителите.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *