Да се биде жена е една навистина тешка задача. Мажите тоа не можат да го разберат: „Што лошо би можело да ви се случи при бојадисувањето на косата или лакирањето на ноктите?“…Но, сите жените знаат и тоа многу добро!

Во продолжение следуваат 15 непријатни, но урнебесни ситуации во кои речиси секоја жена некогаш се нашла и затоа дамите најдобро ќе ги разберат овие фотографии:

1. Оваа девојка ја бојадисувала косата во домашни услови, а потоа употребила обична пластична ќеса од маркет за да ја покрие. Резултатот е овој:

2. Кога ќе се истуширате, без да се досетите дека пред кратко време сте се лакирале

3. Краток совет: Не плачете после ставање лажен тен

4. Правило број 1: Никогаш не заборавајте на огледалата!

5. Само сакала фризура со степени

6. Речиси исто, зарем не?

7. Ситуација со која секоја втора жена се соочила

8. Или Барби била убиена овде или ќе ја менуваат бојата на мијалникот

9. Кога желбата за носење на чевли со висока потпетица е посилна од временските услови!

10. Како изгледа стапалото на една жена по долг ден поминат во носење чевли со висока потпетица

11. Ниту едно време не е вистинско, ниту пријатно за ненамерно кинење на хулахопките

12. Чевлите со висока потпетица се за жените со силна волја и челичен карактер!

13. Кога ќе кивнете, додека ги виткате трепките, се случува ова:

14. Кога не знаете дали да сте среќни или тажни

15. Градници- Може да станат ваш најголем непријател додека да трепнете