Станете од аматер во професионалец со овие 13 супер лесни и практични техники за лупење на различна храна, а кои ги споделуваат токму врвните светски готвачки. Научете како лесно да лупите портокал, ракчиња или пак ананас благодарение на следните генијални трикови!