Иако поради пандемијата со коронавирусот, традиционалното класично прославување на новогодишната ноќ во ресторани и кафани со пријателите повеќето ќе го заменат со скромна прослава во домашна атмосфера со најблиските, тоа не значи дека не можете и во вакви услови да бидете убаво облечени.

Токму можеби убавата облека ќе го крене вашето празнично расположение, а следните 10 фантастични модни комбинации може да ви послужат како совршена инспирација:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-34-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-34-1-400x214.jpgНане.мкМодаИако поради пандемијата со коронавирусот, традиционалното класично прославување на новогодишната ноќ во ресторани и кафани со пријателите повеќето ќе го заменат со скромна прослава во домашна атмосфера со најблиските, тоа не значи дека не можете и во вакви услови да бидете убаво облечени. Токму можеби убавата облека ќе го крене...Секој ден нешто свежо