Запознајте го Џек, 10 – годишно момче од Велика Британија, кој има луди шминкерски вештини. Smokey очи, контури, совршени трепки – ова момчето може да го направи сето тоа!

Се започна кога неговото видео беше објавена на неговата Фејсбук страна со над 57 милиони прегледи и многу коментари кои го поддржуваат. Секако дека има и негативни коментари, но тоа не го запре. Сега, Џек на Instagram има повеќе од 80k следбеници и продолжува да не воодушевува со неговите луди вештини на шминкање!

https://www.facebook.com/Vibeswithbae/videos/2007634482856289/

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/10-year-old-makeup-by-jack-11-59280ea45c3e5__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/10-year-old-makeup-by-jack-11-59280ea45c3e5__700-400x214.jpgDijana IlievaМодаЗапознајте го Џек, 10 – годишно момче од Велика Британија, кој има луди шминкерски вештини. Smokey очи, контури, совршени трепки - ова момчето може да го направи сето тоа! Се започна кога неговото видео беше објавена на неговата Фејсбук страна со над 57 милиони прегледи и многу коментари кои го...Секој ден нешто свежо