ТЕСТ: Поместете само 2 чкорчиња за да биде равенката точна

Внимателно погледнете ја следната фотографија и добро размислете. Обидете се да откриете кои 2 чкорчиња треба да ги поместите за да биде равенката точна. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *