Проверете го коефициентот на вашата интелигенција со овој краток и забавен тест. Внимателно погледнете ја следната фотографија и обидете се да го откриете кучето на истата, кое случајно се нашло таму. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.