Често се изненадувам од тоа колку кучињата можат да донесат среќа во нашите животи. Уште повеќе, среќата којашто произлегува од здравиот однос со нив е навистина чудесна. Тоа е тешко да се опише, па така јас вообичаено не се ни трудам да го сторам тоа.

Инстаграм профилот на Локи е производ на тоа чувство кое е тешко да се опиште. Згора на тоа, јас верувам дека кучињата не се создадени да ги минуваат своите животи во двор или внатре в куќа. Мразам да го гледам тоа. Се надевам дека ќе ги инспирираме луѓето да излезат надвор, да го истражуваат светот и да создаваат спомени заедно со нивните миленици.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/02-6.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/02-6-400x214.jpgДавор ИлиевМиленичињаЧесто се изненадувам од тоа колку кучињата можат да донесат среќа во нашите животи. Уште повеќе, среќата којашто произлегува од здравиот однос со нив е навистина чудесна. Тоа е тешко да се опише, па така јас вообичаено не се ни трудам да го сторам тоа. Инстаграм профилот на Локи е...Секој ден нешто свежо