Членови на фармерското здружение „4-Х“ и „Идни фармери на Америка“ се здружиле да им дадат на кравите кралски третман. А резултатите се извонредни!

Фармерите ги избањале кравите со шампон, а потоа со фен им го исфенирале крзното. Резултатот: Неодоливи свилени убавици!

Откако фотографиите вчера беа објавени, Интернет корисниците полудеа и се крајно воодушевени од новиот изглед на крзнените животни!