Рацете на една личност може да ни кажат каква е таа во љубовта. Тие нема да не лажат и ќе ни ја кажат вистината за таа личност.

Љубовната линија ни кажува можни опции за карактерот. Ставете ги Вашите дланки заедно, изберете го моделот што го имате, и видете што тоа кажува за Вас!

Линиите се на исто ниво

Ако линиите се на исто ниво Вие имате сериозни намери и преферирате постојани односи. Вие сте рационални и не Ви се допаѓаат острите свиоци во животот. Вие сте еден разумен човек со мек карактер, и се грижите за мислењето на другите.

Линија на левата рака е пониска

Вие сакате постар партнер и мудар за нивните години. Сопственикот на овие дланки е добар во љубовта, романтичен, и независен од општествените правила. Често го слуша шестото сетило, што е причина ретко да згреши.

Линијата на левата рака е повисока

Овие лице не брзаат да имаат сериозна врска и ниту сметаат дека партнерот е причина за среќа. Но, кога тие конечно ќе одлучат да изберат некој за во својот живот, тоа ќе биде лице помладо од нив или од друга националност. Тие сакаат со очите и се сигурни во себе. Ова е независна личност која лесно ги надминува проблемите.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/linii-na-race-860x484.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/linii-na-race-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваРацете на една личност може да ни кажат каква е таа во љубовта. Тие нема да не лажат и ќе ни ја кажат вистината за таа личност. Љубовната линија ни кажува можни опции за карактерот. Ставете ги Вашите дланки заедно, изберете го моделот што го имате, и видете што тоа...Секој ден нешто свежо