Советот е од славниот француски готвач Жан Пјер, многу е практичен и може да ве поштеди од доста нервози.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/hqdefault.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/hqdefault-400x214.jpgDijana IlievaСоветиСоветот е од славниот француски готвач Жан Пјер, многу е практичен и може да ве поштеди од доста нервози. https://www.youtube.com/watch?v=CwRttSfnfccСекој ден нешто свежо