Потребни ви се само парче лубеница, нож и модел (или фотограф). Единствено што треба да направите е да исечете парче лубеница во соодветна форма. Потоа фотографот го крева фустанот пред објективот, а моделот се оддалечува за да се добие илузија.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/41CDA8A400000578-4643114-Fruity_fashion_Jamie_Theakston_looks_on_as_Emma_Bunton_partakes_-a-35_1498563562097.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/41CDA8A400000578-4643114-Fruity_fashion_Jamie_Theakston_looks_on_as_Emma_Bunton_partakes_-a-35_1498563562097-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваПотребни ви се само парче лубеница, нож и модел (или фотограф). Единствено што треба да направите е да исечете парче лубеница во соодветна форма. Потоа фотографот го крева фустанот пред објективот, а моделот се оддалечува за да се добие илузија.Секој ден нешто свежо