Фотографот и фотоманипуларот Флора Броси добила интересна идеја како да ја прикаже врската на луѓето со животните. Таа 1 час си прави фризура и се фотографира себе си, во стилот на едно животно, потоа троши 20 часа на обработка на фотографијата во Фотошоп и комбинирање со фотографијата од животното соодветно на нејзината фризура. Резултатите се феноменални.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/touche-5911dc37631b9__880-860x828.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/touche-5911dc37631b9__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностФотографот и фотоманипуларот Флора Броси добила интересна идеја како да ја прикаже врската на луѓето со животните. Таа 1 час си прави фризура и се фотографира себе си, во стилот на едно животно, потоа троши 20 часа на обработка на фотографијата во Фотошоп и комбинирање со фотографијата од животното...Секој ден нешто свежо