Не секој што ќе одлучи да гледа филм или епизода од својата омилена ТВ серија навечер, ќе пребарува на Интернет за информации за актерите. И многу ретко некој е заинтересиран за нивната возраст. На пример, ние само гледаме лик кој има малку повеќе од 20 години според заплетот, и тоа ни е доволна информација.

Но, дали некогаш сте помислиле колку години има навистина Питер Динклејџ, кој ја играше улогата на Тирион Ланистер?

Во продолжение ви ја откриваме моменталната возраст на актерите кои ги толкуваа едни од најпрепознатливите улоги во филмовите и сериите. Некои од нив дефинитивно изненадуваат со нивната возраст!

1. Роби Колтрејн, 70 години

2. Питер Динклејџ, 51 година

3. Луси Лу, 51 година

4. Џон Бредли-Вест, 32 години

5. Кети Бејтс, 72 години

6. Дејвид Духовни, 60 години

7. Лена Хеди, 47 години

8. Рејчел Лефер, 41 година

9. Џим Парсонс, 47 години

10. Коби Смулдерс, 38 години

11. Џилијан Андерсон, 52 година

12. Џош Раднор, 46 години

13. Мајим Бијалик, 44 години

14. Лу Јифеи, 33 години

15. Мет Бомер, 43 години

16. Сара Чок, 44 години