Ова напуштено мачи било најдено кога имало само пет месеци. Мачето Комари било посвоено од семејство коешто веќе имало пет ласици, и преку нивната љубов и грижа, тоа повторно закрепнало во добро здравје. Петте машки ласици веднаш ја прифатиле Комари, и мачето почнало да се однесува како нејзините посвоени братчиња, раскажуваат членовите на семејството. Со среќа, Комари!

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/12.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/12-400x214.jpgДавор ИлиевМиленичињаОва напуштено мачи било најдено кога имало само пет месеци. Мачето Комари било посвоено од семејство коешто веќе имало пет ласици, и преку нивната љубов и грижа, тоа повторно закрепнало во добро здравје. Петте машки ласици веднаш ја прифатиле Комари, и мачето почнало да се однесува како нејзините посвоени...Секој ден нешто свежо