Потребни состојки:

-лажица лута црвена сол
– 1/4 чаша маслиново масло

Подготовка:

Првин, додадете една лажица црвена сол во една четвртина чаша топло маслиново масло. Тоа е сè! Ова масло нанесете врз болното место и оставете го да дејствува следните 15 минути. По 15 минути исплакнете со топла вода. Како што споменавме, ќе се чувствувате многу подобро по првата употреба. Постапката се повторува 2-3 пати додека болката целосно не исчезне.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/Back-Pain.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/Back-Pain-400x214.jpgМилена СтанишковскаГради/ГрбЗдравјеПотребни состојки: -лажица лута црвена сол - 1/4 чаша маслиново масло Подготовка: Првин, додадете една лажица црвена сол во една четвртина чаша топло маслиново масло. Тоа е сè! Ова масло нанесете врз болното место и оставете го да дејствува следните 15 минути. По 15 минути исплакнете со топла вода. Како што споменавме, ќе...Секој ден нешто свежо