Со 10 фотографии од насмеани животни прославете го денешниот Светски ден на среќата!

Среќен Светски ден на среќата! Среќата е избор и таа зависи само од нас, а денес, утре и останатите денови одберете да биде навистина среќни и исполнети. Следува галерија од 10 фотографии кои покажуваат дека и животните го слават овој ден!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *