Техниката на плетење на најлонски кеси не се разликува од вообичаеното плетење, се разликува само конецот.

За да направиме најлонски конец, потребно е да го исечеме најлонот како на сликата.

Лентите внимателно се поврзуваат и се мотаат во клопче

Најдете соодветна игла, шема и почнете со плетење

Еве неколку производи:

Килим за во бањата или ходникот

Практични кошници

Чанти

Аксесоари

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/kosnici-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/kosnici-1-400x214.jpgDijana IlievaХобиТехниката на плетење на најлонски кеси не се разликува од вообичаеното плетење, се разликува само конецот. За да направиме најлонски конец, потребно е да го исечеме најлонот како на сликата. Лентите внимателно се поврзуваат и се мотаат во клопче Најдете соодветна игла, шема и почнете со плетење Еве неколку производи: Килим за во бањата...Секој ден нешто свежо