Погледнете ги овие прекрасни фотографии направени од 36-годишниот татко од Калифорнија, Шолом Бер Соломон, со својата 9 – месечна ќеркичка Зои. Тие се маскираат како балирини, полицаец, градинар.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/father-dress-up-baby-daughter-costumes-sholom-ber-solomon-2-594d183ccde43__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/father-dress-up-baby-daughter-costumes-sholom-ber-solomon-2-594d183ccde43__700-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваПогледнете ги овие прекрасни фотографии направени од 36-годишниот татко од Калифорнија, Шолом Бер Соломон, со својата 9 - месечна ќеркичка Зои. Тие се маскираат како балирини, полицаец, градинар.Секој ден нешто свежо