На интернетот има многу трикови кои што би требало да Ви помогнат во секојдневниот живот. Овие 10 се едни од најдобрите и со сигурност ќе Ви ги олеснат проблемите и незгодите кои ги претрпела Вашата облека, обувки и слично.

Памук и оцет за да остраните мастило од чантата.

Ослободете се од стутканата облека со помош на преса за коса.

Санитарните влошки помагаат побрзо да се исушат чевлите и да се ослободат од непријатните мириси.

Ако ставите восок на Вашите патики и ги исушите со фен тие ќе станат водоотпорни.

Можете да ги отстраните гребнатините од чевлите со вазелин од нафта.

Упките на облеката лесно се отстранува со брич.

Паста за заби ќе Ве ослободи од  дамките од пот.

Ставете свиткано списание во вашите високи чизми за да ја задржите нивната форма.

Антисептик за раце  помага да се отстрани мастилото на Вашата облека.

Ако копчето стане лабаво, нанесете лак за нокти.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/14799260-28455860-6-0-1498115646-1498116907-1200-1-1498116907-650-79e69eec16-1498133652.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/14799260-28455860-6-0-1498115646-1498116907-1200-1-1498116907-650-79e69eec16-1498133652-400x214.jpgМилена СтанишковскаСоветиНа интернетот има многу трикови кои што би требало да Ви помогнат во секојдневниот живот. Овие 10 се едни од најдобрите и со сигурност ќе Ви ги олеснат проблемите и незгодите кои ги претрпела Вашата облека, обувки и слично. Памук и оцет за да остраните мастило од чантата. Ослободете се од...Секој ден нешто свежо