Да се направи совршена слика не е лесно. И кога се ќе биде идеално, кога треба да сликаш, некој ќе застане пред објективот и ја расипува сликата. Но, тоа и не е толку страшно ако сликата Ви ја расипе некоја позната личност.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/f3f386c2226173bb9cb83a36df8ff9d5.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/f3f386c2226173bb9cb83a36df8ff9d5-299x214.jpgDijana IlievaЗабаваДа се направи совршена слика не е лесно. И кога се ќе биде идеално, кога треба да сликаш, некој ќе застане пред објективот и ја расипува сликата. Но, тоа и не е толку страшно ако сликата Ви ја расипе некоја позната личност.Секој ден нешто свежо