Уживајте во галеријата која ни ја покажува убавината на невиност и едноставност кои децата ги носат во себе.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/9-FINALIST-Anna-Horkov-CZ-5931327d94ed8__880-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/9-FINALIST-Anna-Horkov-CZ-5931327d94ed8__880-160x160.jpgDijana IlievaУбавинаУживајте во галеријата која ни ја покажува убавината на невиност и едноставност кои децата ги носат во себе.Секој ден нешто свежо