Не сите имаат голема кујна и трпезарија. Но, тоа не значи дека дизајнот на трпезаријата треба да се занемарува. Всушност може да се претвори во пријатно место на кое и исхраната и разговорите ќе бидат пријатни. Еве неколку симпатични идеи.