Овој метод може да ви помогне да се ослободите од болките во стомакот, помага при пречките во работата на цревата и ќе ги нормализира процесите во организмот.

Потребни производи:

-1 кромид

-200 грама чај

Подготовка:

Исчистете го кромидот. Пресечете го попречно, но не целосно, за да не се подели. Ставете го во чаша топол чај и оставете го да отстои 5-10 минути. Пијте од лекот, кога имате чувство на непријатност во стомакот.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_ec889138a70b6e8390a893688bd3dde7.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_ec889138a70b6e8390a893688bd3dde7-400x214.jpgМилена СтанишковскаСтомакСистем за варењеЗдравјеОвој метод може да ви помогне да се ослободите од болките во стомакот, помага при пречките во работата на цревата и ќе ги нормализира процесите во организмот. Потребни производи: -1 кромид -200 грама чај Подготовка: Исчистете го кромидот. Пресечете го попречно, но не целосно, за да не се подели. Ставете го во чаша топол...Секој ден нешто свежо