Без разлика дали имате кратка разиграна или долга бујна коса, секоја жена на овој свет, барем еднаш имала лош ден кога станува збор за фризурата.

Понекогаш ќе ви се залепи на очите или ќе ви навлезе во устата, во најлошото можно сценарио спаѓаат ситуациите кога косата ќе се зафати на патентот од облеката.

Следното забавно видео ни ги претставува токму овие чести секојдневни проблеми, а на крајот од денот, на кои дами им е полошо: На оние со кратка или долга коса? Вие што мислите?